2 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
recepten Andijviestamppot met chorizo en appel

Andijviestamppot met chorizo en appel

ingrediënten


bestellen
20 min
2 personen
chorizo

dit product is niet beschikbaar

500 gram kruimige aardappels

dit product is niet beschikbaar, kies hieronder een alternatief

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 4.25
1 eetlepel zonnebloemolie

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.69
1 rode ui

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.09
125 gram crème fraîche

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.89
1 eetlepel mosterd

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 0.97
400 gram andijvie

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 2.15
1 groene appel

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 0.76

  • 1 Kook de aardappels in circa 15 minuten gaar. Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de ui en chorizo in circa 5 minuten goudbruin.
  • 2 Giet de aardappels af, voeg de crème fraîche en mosterd toe en stamp tot een romige stamppot. Voeg vervolgens de andijvie toe en stamp deze erdoor.
  • 3 Schep de appel, chorizo en ui door de stamppot. Warm nog even kort door en breng op smaak met zout en peper. Serveer eventueel met nog wat extra mosterd.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 745 kcal
vet 44 gram
verzadigd vet 20 gram
koolhydraten 59 gram
eiwit 23 gram
Terugroepactie | SPAR oranje soesjes